Έκδοση στεγαστικού Δανείου ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Έκδοση στεγαστικού Δανείου ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Tags: ΑΚΙΝΗΤΑ

Έκδοση στεγαστικού Δανείου ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Σε συνεργασία με την IMS, η οποία είναι στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των Ελληνικών Τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη.


Διατηρεί συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες και διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσει στην χρονοβόρα και πολύπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Η σχέση αξιοπιστίας που έχει οικοδομήσει με τις Τράπεζες σε συνδυασμό με τον όγκο των υποθέσεων από το ευρύ πελατολόγιο της, αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς και να σας προσφέρει νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο. Η γνώση μας πάνω στην πολιτική έγκρισης της κάθε τράπεζας είναι μια σταθερά που εγγυάται για τους πελάτες μας υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης, επιτυγχάνοντας τους καλύτερους δυνατούς όρους. Σημειώνεται ότι το ποσοστό έγκρισης των δανείων που διαχειριζόμαστε ξεπερνά το 95%.


Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας, για να σας ενημερώσουμε  στο 251 888 00 89.

 



Δείτε ακόμη